Uplatňování principů transformačního managementu u vybrané společnosti - Piňosová, Klára (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá tématem uplatňování principů transformačního managementu ve vybrané společnosti. Cílem práce je zhodnocení aspektů transformačního managementu ve vybrané společnosti a navržení doporučení pro podnikovou praxi. Práce se zabývala tématy aspekty transformačního managementu, syndrom vyhoření, work-life balance, typologie osobnosti MBTI. Součástí práce bylo uskutečnění dotazníkového šetření a řízených rozhovorů. Na základě dotazníkového šetření a řízených rozhovorů s manažery ve vybrané finanční společnosti byla sestavena doporučení pro manažerskou praxi.
Application of transformation management principles in a selected company
Keywords: transformační management; syndrom vyhoření; work-life balance; copingové strategie; typologie osobnosti MBTI; transformational management; burnout syndrome; work-life balance; coping strategies; MBTI personality typology