Využití polymorfismů DNA k identifikaci osob - Skalová, Štěpánka (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je věnována polymorfismům DNA, které lze využít k identifikaci osob. Popisuje výhody a nevýhody jednotlivých typů polymorfismů a také jejich vlastnosti a využití. Dále se věnuje samotné forenzní analýze polymorfní DNA a neméně důležitým genetickým databázím.
The use of DNA polymorphisms to identify persons
Keywords: polymorfismus; DNA; forenzní analýza; STRs; databáze DNA; polymorphism; forensic analysis; DNA database