Infinitivkonstruktionen - Kulichová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá problematikou infinitivních konstrukcí a jejich využitím při výuce německého jazyka. Následuje analýza textů z oblasti beletrie a textu odborného z hlediska použití infinitivních konstrukcí a jejich vyhodnocení.
Infinitivní konstrukce
Keywords: němčina; výuka; Gramatika; infinitiv; analýza textů