Subjektivní hodnocení zátěže manažerské profese - Bínová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato diplomová práce se zabývá pracovní zátěží, která působí na manažery. V teoretické části je popsána problematika zátěže a stresu, dále je uvedena charakteristika manažerské profese a na základě těchto dvou celků jsou vybrány aspekty manažerské práce, které na vedoucí pracovníky mohou působit zátěžově. V empirické části je poté uvedena analýza sledovaného jevu, která byla provedena na základě dotazníkového šetření.
Subjective evaluation of the managerial proffesion load
Keywords: zátěž; stres; manažerská profese; pracovní stres; pracovní zátěž; load; stress; managerial work; workstress; workload