Přínosy a úskalí účetního auditu v podniku - Martincová, Blanka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá charakteristikou auditu účetních výkazů v konkrétním podniku.
Contributions and difficulties of accounting audit in a factual company
Keywords: audit; ověřování; účetní závěrka; účetní výkazy