Krajské zřízení na příkladu vzniku Zlínského kraje - Petříková, Blanka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá postupem reformy veřejné správy ve vztahu ke vzniku krajů, platnou právní úpravou krajského zřízení a činností krajských orgánů v prvním roce jejich existence.
Regional constitution on the example of the Zlín's region creation
Keywords: kraje; reforma veřejné správy; samosprávné celky; Zlínský kraj; veřejná správa