Strategie výstavby IV. železničního tranzitního koridoru v úseku Praha (mimo) - České Budějovice (mimo) - Horní Dvořiště státní hranice - Kafka, Jiří (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci navrhuje výstavbu IV. železničního tranzitního koridoru.
The construction strategy of IV. railway transit corridor between Praha-České Budějovice-Horní Dvořice border station
Keywords: železniční doprava; železniční stavitelství; Strategie; trať Praha - Horní Dvořiště; železniční koridory; modernizace; Analýza