Modernizace traťového úseku Hradec Králové - Hněvčeves - Novotný, Leoš (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce řeší modernizaci traťového úseku z Hradce Králové do Hněvčevsi ve dvou variantách. Vypracovány jsou také návrhy modernizace zastávek a mezilehlé stanice. Projekt je zpracován s ohledem na hospodárnost a ekologii.
Modernization of the track section Hradec Králové - Hněvčeves
Keywords: railroad tracks; railroad stations; železniční tratě; železniční stanice; Hradec Králové; Všestary; Hněvčeves