Aplikace metody Lean Six Sigma ve vybraném podniku - Neoralová, Eva (Univerzita Pardubice, 2013)
Předmětem práce je implementace metody Lean Six Sigma ve vybraném podniku s cílem zlepšit jeho výkonnost. V teoretických východiscích budou představeny metody štíhlé výroby, které se vyvinuly z Toyota production system a budou definovány rozdíly mezi těmito metodami. V následující kapitole budou analyzovány jednotlivé druhy plýtvání ve firmě pomocí jednotlivých nástrojů. Analýza bude provedena na základě rozhovorů s managementem firmy, studiem interních materiálů a terenním šetřením. V práci budou formulována doporučení, kterými firma může dosáhnout dalšího zeštíhlení.
Application of Lean Six Sigma method in the selected company
Keywords: Toyota production system; Kaizen; Lean Six Sigma; štíhlá výroba; Toyota production system; Kaizen; Lean Six Sigma; lean manufacturing