Problematika celoživotního vzdělávání ve vybrané firmě - Jiráňová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce si klade za cíl identifikaci potřeb celoživotního vzdělávání ve vybraném podniku. V práci je analyzován koncept celoživotního vzdělávání s ohledem na potřeby konkrétních pozic v oddělení výroby dílců společnosti JHV - ENGINEERING s.r.o. Závěr práce obsahuje návrh využití personálního informačního systému pro zefektivnění kontroly procesu vzdělávání.
Issue of Lifelong Learning in a Specific Company
Keywords: řízení lidských zdrojů; podnikové vzdělávání; celoživotní vzdělávání; zaměstnanci; JHV - ENGINEERING s.r.o.; personální informační systém; Human Resource Management; Business Education; Lifelong Learning; employees; JHV - ENGINEERING s.r.o.; personnel information system