Možnosti využití nástrojů internetového marketingu ve vybrané společnosti - Vavříková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá využíváním internetových a mobilních nástrojů marketingu ve vybrané společnosti. Jedná se tedy o nástroje, které firma využívá za pomoci internetových a mobilních technologií ke komunikaci. Cílem práce je provést popis internetových a mobilních marketingových nástrojů při zvoleném podniku. Z provedených analýz je provedena SWOT analýza. Následně po zjištění skutečností budou navrženy změny ve společnosti
Possibilities of using internet marketing tools in a selected company
Keywords: marketing; SEO; webová prezentace; mobilní marketing; nástroje internetového marketingu; marketing; SEO; web presentation; mobile marketing; tools internet marketing