Záchytné parkoviště v Praze-Stodůlkách - Petřík, Roman (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci předkládá návrh záchytného parkoviště v Praze-Stodůlkách a to v několika variantách. Řeší také předpokládanou dopravní situaci a příjezdové komunikace.
Keywords: silniční doprava; kamiony; parkoviště; odpočívka; Praha