Marketingový průzkum dopravní obslužnosti osobní dopravy regionu Pardubice - Štěpánková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato diplomová práce se zabývá otázkou dopravní obslužnosti v regionu Pardubice. V úvodní části jsou shrnuty teoretické poznatky týkající se oblasti marketingového průzkumu. Navazuje část zabývající se charakteristikou Pardubického kraje a analýzou současného stavu dopravní obslužnosti pomocí statistických materiálů a podkladů získaných marketingovým průzkumem. V posledních dvou kapitolách předkládá možné návrhy na vylepšení situace a jejich zhodnocení.
Marketing research of public transport services in Pardubice region
Keywords: Marketing research; traffic services; passenger traffic; Pardubice; marketingové průzkumy; Dopravní obslužnost; osobní doprava; Pardubice