Optimalizace vytížení dopravních prostředků - Bartošová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce se zabývá optimalizací dopravy a využití nákladních vozidel od tří dodavatelů zboží dodávaného na centrální sklady vybrané společnosti. Hlavní zaměření je na využití nakládek, přičemž autor si bere za cíl navýšení počtu naložených krychlových metrů do dopravního prostředku. To je provedeno změnou balení, optimalizací způsobu ložení jednotlivých dodavatelů a společně organizovanou nakládkou.
Optimization of equipment utilization of a vehicle
Keywords: vytížení; nakládky; optimalizace; dopravní prostředky; kooperace; equipment utilization; loadings; optimization; loading units; cooperation