Analýza thallia metodou AAS s elektrotermickou atomizací - Dvorský, Milan (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá stanovením thallia metodou atomové absorpční spektrometrie s elektrotermickou atomizací v grafitovém atomizátoru
Determination of thallium by atomic absorption spectrometry with grafite furnace
Keywords: Životní prostředí; thallium; Atomová absorpční spektrometrie; elektrochemická atomizace