Logistické požadavky na dopravní prostředky (železniční doprava) - Stehlík, Milan (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá analýzou současného stavu železničních nákladních vozů. Úkony, které předcházejí přepravě zboží. Je zaměřena na dopravní prostředky používané v železniční nákladní dopravě. Způsoby nakládání a vykládání zboží z vozů. Práce je doplněna obrazovými přílohami a tabulkami.
Logistic demands on transport vehicles (railway transport)
Keywords: Loading; Transport; cargo vagons; cargo; logistic; Nakládka; přeprava; nákladní vozy; zásilky; Logistika