Návrh nasazení open source ERP systému v malém výrobním podniku - Luťhová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se zabývá výběrem open source ERP systému pro malý výrobní podnik. Dále se zaměřuje na popis hlavních procesů vybraného podniku. Výběr ERP systému bude realizován na pomocí metod rozhodovacích procesů.
The proposal for the deployment of an open source ERP system in a small manufacturing company
Keywords: ERP; Fullerův trojúhelník; Saaty; CDP Plus; proces; procesní řízení; systém; open source; ARIS; Fuller's triangle; Saaty; CDP Plus; process; Business Process Engineering; system; open source