Demografická struktura obyvatel v obcích a regionech se zaměřením na region Zábřeh - Urbášková, Věra (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce popisuje demografický vývoj ve městě Zábřeh s výhledem do budoucnosti a jeho vlivem na sňatečnost.
Demographic struktures of residents in municipalities and regions with a view to region Zábřeh
Keywords: demografie; obyvatelstvo; porodnost; sňatečnost; rozvodovost; Zábřeh na Moravě; obce; regiony