Možnosti hodnocení bezpečnosti regionů - Knápek, Daniel (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce se zaměřuje na možnosti, kterými lze hodnotit bezpečnost v regionech České republiky. Za pomoci dotazníkové šetření bude zjištěno, jaké mají obyvatelé regionů obavy. Pomocí statistických metod budou vyhledány možné závislosti mezi vybranými indikátory a obavami v regionech. Nakonec práce budou regiony mezi sebou porovnány.
Security evaluation options in regions
Keywords: bezpečnost; regiony; dotazníkové šetření; obavy; statistické metody; security; regions; questionnaire survey; fear; statistic methods