Hodnocení finančního hospodaření podniku - Kourek, Jiří (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá rozborem finančního hospodaření dvou podniků na základě vybraných ukazatelů finančního řízení.
Keywords: podniková ekonomika; finanční hospodaření; finanční ukazatele; rozvaha; výsledky hospodaření