Investiční certifikáty obchodované na BCPP - Trubačová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce je zaměřena na obchodování s vybranými investičními certifikáty na Burze cenných papírů Praha. Vybrány byly indexové investiční certifikáty emitované společnostmi Erste Group AG a Raiffeisen Centrobank AG s různými podkladovými aktivy. Byla provedena komparace vybraných certifikátů včetně srovnání s jejich podkladovými aktivy jako např. vývoj jejich cen. Závěr této práce se věnuje shrnutí problematiky obchodování s investičními certifikáty a doporučení pro investory.
Investment certificates traded on the Prague Stock Exchange
Keywords: investiční certifikáty; kapitálové trhy; Burza cenných papírů Praha; strukturované dluhopisy; Investment certificates; capital markets; Prague Stock Exchange; structured bonds