Bezpečnostní audit podniku - Poddaná, Hana (Univerzita Pardubice, 2017)
Obsahem bakalářské práce je obecný popis problematiky, která je zaměřena na řízení bezpečnosti a na bezpečnostní audit podniku. Druhá část bakalářské práce je zaměřena na samotnou analýzu bezpečnostního auditu ve vybraném podniku, který se zabývá poskytováním poštovních služeb.
Audit security of enterprise
Keywords: bezpečnost; bezpečnostní audit; bezpečnost a ochrana zdraví při práci; rizika; security; security audit; health and safety at work; risk