The Way Czech pupils at elementaryschools pronounce English vowels - Kunartová, Daniela (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce uvádí do problémů výslovnosti anglických samohlásek českými žáky.
Výslovnost anglických samohlásek žáky českých základních škol
Keywords: Anglický jazyk; výslovnost; anglické samohlásky