Financování rozvoje podniku - Křičenská, Lucie (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce se věnuje financování rozvoje vybraného podniku GoldStav CZ s.r.o. Na základě analýzy nabízených možností financování na českém trhu (se zaměřením na dotace) a analýzy hospodaření společnosti je cílem práce doporučení možností financování rozvoje firmy.
Financing of Enterprise Development
Keywords: financování podniku; interní zdroje financování; externí zdroje financování; dotace; operační programy; finanční analýza; financing of enterprise; internal financing sources; external financing sources; funds; operational programs; financial analysis