Posouzení výhodnosti vzniku divize zasilatelství v rámci obchodní strategie dopravní firmy - Skalický, Michael (Univerzita Pardubice, 1997)
V práci je zpracován postup vytvoření divize zasilatelství k rozšíření spektra služeb poskytovaných firmou provozující nákladní automobilovou dopravu.
Keywords: dopravní firmy; zasilatelství; divize; automobilová doprava; nákladní doprava