Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Dlabolová, Johana (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá řízením lidských zdrojů ve vybrané organizaci. První část definuje pojmy související s touto oblastí řízení. Druhá kapitola charakterizuje vybraný podnik a zachycuje způsob řízení lidských zdrojů v jeho konkrétním útvaru. Závěr práce shrnuje pozitivní i negativní postupy využívané na zákaznickém servisu Zásilkovny v oblasti řízení lidských zdrojů.
The Human Resource Management in a Selected Organization
Keywords: řízení lidských zdrojů; personalisté; management; funkce řízení lidských zdrojů; human resource management; human resources officer; manager; role of human resource management