Činnost provozní kontroly České pošty, s. p. u PTJ Hodonín - Smolka, Miloš (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza současného stavu kontrolní činnosti u České pošty,s.p. a vyhodnocení PTJ Hodonín za rok 2003-2004. Návrh na efektivnější využití kontrolní činnosti.
Operations of control and procedures for the Ceska posta, s. p. at the technical plant in Hodonin
Keywords: Česká pošta s.p.; provozní postupy; Kontrola; inspekce