Personální řízení ve státní správě - Novotná, Stanislava (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka v práci popisuje organizační strukturu ministerstev ČR, dále se zaměřuje na vybrané personální činnosti ve státní správě a koncepci modernizace ústřední státní správy.
Personnel management in the state administration
Keywords: Státní správa; personální management; personalistika; organizační struktura; pracovní místa; vzdělávání pracovníků