Změna daňové soustavy a její vliv na české dopravce - Hamáčková, Lada (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá hodnocením harmonizace daňové soustavy, důsledky očekávaných změn, připraveností ČR pro vstup do EU v oblasti daňové politiky.
System of taxation`s change and its influence on Czech transporters
Keywords: daňová politika; daňová soustava; Daně; dopravci; Doprava