Hodnocení ekonomické efektivnosti centralizace v poštovní přepravě - Kratochvílová, Iva (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce analyzuje současný stav poštovní přepravy v podniku Česká pošta, s. p., navrhuje trasy poštovních kurzů místní účelové přepravní sítě v návaznosti na změny v hlavní a oblastní přepravní síti. Hodnotí ekonomickou efektivnost centralizace v poštovní přepravě.
Keywords: Efektivnost; centralizace; poštovní přeprava; pošta; Česká pošta s.p.