Spolupráce obcí - mikroregion Pobečví - Jemelková, Martina (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá spoluprací obcí za účelem řešení společných problémů.
Cooperation community - mikroregion Pobecvi
Keywords: mikroregion Pobečví; mikroregiony; obce; Spolupráce; Regionální politika