Mzda a náhrada mzdy v podnikatelské praxi - Patočková, Andrea (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá rozborem a komentářem nejdůležitějších ustanovení některých mzdových předpisů, bez nichž se neobejde práce mzdové účetní v podnikatelské sféře (zejména zákonem o mzdě).
Wage and compensation of wage in the entrepreneurial practice
Keywords: mzda; mzdové formy; zákon o mzdě; průměrný výdělek; minimální mzda