Implementace proprietárního informačního systému pro konkrétní firmu - Jiránek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zabývá návrhem a implementací systému podle zadaných požadavků, který bude po otestování nasazen do podnikové sítě. Výsledkem práce je funkční modulární systém, který umožňuje vyšší efektivitu při řešení firemních procesů zaměřených na správu objednávek a odběratelů.
Implementation of information system in a particular company
Keywords: Information Systems; systems development; modules; automatic synchronization; Informační systémy; vývoj systémů; moduly; automatická synchronizace