Implementace systému CRM v dopravní společnosti - Doležel, Marek (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce si vzala za cíl vytvořit projekt pro maximální implementaci systému řízení vztahů se zákazníky v konkrétní dopravní společnosti, na základě již fungujícího systému, který byl podroben kritické analýze. Na základě kritické analýzy byly vytvořeny návrhy náročnější na správu dat, které byly konzultovány s top managementem podniku. Práce ve své další fázi, popisuje možnosti dalšího vývoje projektu a reálné možnosti dosažení kompletního a funkčního CRM i přes omezení specifiky dopravní společnosti.
The implementation of the CRM system in the tranport company
Keywords: řízení vztahu se zákazníky; kritická analýza; zasílatelství; navision; správa dat; customer relationship management; critical analysis; haulage; data management