Založení a vznik bytových družstev - Hrazdil, Marek (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá především založením a vznikem bytových družstev, jejich historickým vývojem a teké jejich současnou legislativní úpravou. Obsahuje i srovnání naší právní úpravy s úpravou družstevnictví v EU a dále současný stav a budoucí perspektivy bytového družstevnictví v České republice.
Founding and creation of the housing co-operatives
Keywords: bytové družstvo; družstevnictví; Evropská Unie; Česká Republika; založení