Řízení bezpečnosti jako součást strategického řízení podniku - Hřebenová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce charakterizuje konkrétní společnost a v ní řízení bezpečnosti jako součást strategického řízení. Objasňuje základní pojmy z oblasti řízení podniku a řízení bezpečnosti. Jsou popsány podoby řízení podniku a oblasti, kterých se řízení bezpečnosti v podniku týká. Součástí práce je i zhodnocení současného stavu řízení bezpečnosti ve sledované společnosti a doporučení pro další zlepšení.
Safety Management as a Part of Strategic Management
Keywords: řízení; podniky; strategické řízení; taktické řízení; operativní řízení; strategie; bezpečnost; informační bezpečnost; bezpečnost práce; ČSOB Pojišťovna; management; strategic; tactical; operative management; strategy; safety; information safety; safety of working