Úpadkové trestné činy a jejich dokumentace - Ulrich, Pavel (Univerzita Pardubice, 2002)
Autor se v práci zaměřuje na rozbor tzv. úpadkových trestných činů. Objasňuje obsah jednotlivých pojmů souvisejících s vybranými trestnými činy a dává návod pro jejich dokumentaci.
Bancruptcy criminal acts and their documentation
Keywords: trestní právo; trestné činy; věřitelé; dluhy