Posouzení ekonomické efektivnosti investice a využití výsledků pro další investiční rozhodování v ZD Velká Losenice - Sodomková, Petra (Univerzita Pardubice, 1997)
Úkolem práce byli posoudit ekonomickou efektivnost a finanční stabilitu investičního projektu a podat návrh na další investiční rozhodování.
Pass judgement on the economic effectiveness investment and use the result for another investment decision in ZD Velká Losenice
Keywords: Investice; ekonomická efektivnost; finanční stabilita; diskontní sazba; doba návratnosti; Cash flow; ZD Velká Losenice