Simulace provozního namáháni konstrukcí železničnich vozidel - Culek st., Bohumil; Culek ml., Bohumil (Univerzita Pardubice, 1998)
V příspěvku je naznačen způsob použítí programového systému ITFC (Iterative Transfer Function Compensation) k simulaci provozního namáhání konstrukce železničního vozidla. Dále je zde uveden postup transformace nestacionárního procesu namáhání konstrukce vozidla na proces stacionární.
Simulation of working stress on construction of railway trucks
Keywords: software systems; simulation; railway trucks; structures; Stress; programové systémy; simulace; železniční vozidla; konstrukce; namáhání