Rozbor vlivu speciální nástavby vozidla na jeho jízdní vlastnosti - Netík, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Cílem práce je shrnutí požadavků na balistickou ochranu kladenou na silniční vozidla. Dále se zaměřuje na speciální terénní vozidlo Mercedes Benz Unimog U-5000 s balistickou ochranou, využití podvozku Mercedes Benz pro další speciální nádstavby.
The analysis influence special - vehicle body on the vehicle driveability
Keywords: speciální funkce; nástavby; jízdní vlastnosti; balistika; ochrana