Krizový management v dopravě - Pavlíček, František (Univerzita Pardubice, 1995)
Článek pojednává o řízení v krizových situacích z pohledu hospodářské mobilizace ČR v rezortu dopravy. Uvádí přehled nehodových událostí v železniční dopravě a poukazuje na potřebu začlenění této problematiky do výuky na DFJP.
Crisis management in transport
Krisen-Management im Verkehr