Nemocniční objednávkový systém - Seifert, Michal (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce je zaměřena na problematiku nemocničního objednávkového systému. V teoretické části jsou rozebrány webové technologie s cílem vybrat nejoptimálnější řešení pro vývoj aplikace. Dále je provedena analýza současných objednávkových systémů se zaměřením na systémy používané ve zdravotnictví. V praktické části je vytvořeno webové sídlo Chrudimské nemocnice, a.s. s objednávkovým modulem a možností správy celého systému přes administrátorské rozhraní.
Hospital ordering system
Keywords: Hospitals; reservation systems; web presentations; Nemocnice; rezervační sytémy; webové prezentace; PHP; MySQL