Vývoj správních orgánů města Kolín - Ptáčníková, Jana (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce charakterizuje správní vývoj Kolína od jeho vzniku po současnost. Je zde nastíněn vývoj struktury veřejné správy v daném období s konkrétní aplikací na město Kolín. Zmíněn je i vývoj struktury orgánů města Kolín v jednotlivých vývojových etapách.
Development of the administrative agencies of the Kolín town
Keywords: samospráva; Kolín; Stadionovo obecní zřízení; městské úřady; veřejná správa