Vliv výuky první pomoci simulovanými situacemi na laickou veřejnost - Budková, Marcela (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem vlivu výuky první pomoci simulovanými situacemi na laickou veřejnost. Cílem práce je zjistit, jak jsou žáci druhého stupně informovaní ohledně vybraných situací v první pomoci a jejich znalosti prohloubit. V teoretické části se nachází vysvětlení daných stavů. V praktické části lze najít porovnání znalostí studentů či jejich zlepšení před edukací a po edukaci.
The Effects of Teaching First Aid Using Simulated Situation on the General Public
Keywords: první pomoc; infarkt; dýchací obtíže; epilepsie; alergická reakce; popáleniny; krvácení; resuscitace; first aid; infarct; breathing difficulties; epilepsy; allergic reaction; burns; bleeding; resuscitation