Výukový program "Kartonážní výroba" - Michálková, Edita (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato bakalářská práce je koncipována jako studijní materiál pro tématem danou polygrafickou oblast.
Tutorial programme "Cardboard production"
Keywords: výukové programy; kartonážní výroba; cartonge production; tutorial program