Finanční analýza podniku PIANA, Týniště nad Orlicí - Antošová, Petra (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce obsahuje obecné informace o firmě PIANA, s. p., teoretická východiska finanční analýzy, ukazatele a jejich význam. Zabývá se konkrétní finanční analýzou firmy PIANA, s. p. v letech 1997 - 2001.
The financial analysis of the company PIANA, Týniště nad Olicí
Keywords: Finanční analýza; poměrové ukazatele; rentabilita; PIANA Týniště nad Orlicí; metody analýzy