Význam stakeholderů při hodnocení environmentálních a sociálních dopadů chemických výrob - Krumlová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2016)
Teoretická část diplomové práce se zaměřuje na vymezení stakeholderů, environmentálních a sociálních dopadů. Praktická část se věnuje významu jednotlivých stakeholderů pro podnik a zjištění důležitosti jednotlivých dopadů na stakeholdery.
Meaning of stakeholders to evaluate the environmental and social impacts of chemical production
Keywords: stakeholder; environmentální dopady; sociální dopady; stakeholder; environmental impacts; social impacts