Franz Kafka und Prag Einfluß der Stadt auf sein Schaffen - Stecher, David (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se ve své práci zabývá vlivem města Prahy na dílo spisovatele Franze Kafky.
Keywords: Kafka, Franz; tvorba; Praha; romány