Aplikace AI Technologií s využitím pro marketing - Hegyiová, Nikol (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím umělé inteligence (AI) v marketingu, zejména v oblasti tvorby obsahu marketingové komunikace. Práce analyzuje vliv AI na efektivitu marketingových strategií, cílení reklam a segmentaci trhu. Zvláštní pozornost je věnovaná využití chatbotů a AI nástrojů na sociálních sítích. Cílem práce je zhodnotit přínosy a omezení AI v marketingové praxi a poskytnout doporučení pro její optimální využití.
Application of AI technologies with use for marketing
Keywords: umělá inteligence (AI); marketing; chatboti; marketingová strategie; marketingová komunikace; AI v marketingu; cílení reklam; segmentace trhu; sociální sítě; tvorba obsahu; artificial Intelligence (AI); marketing; chatbots; marketing strategy; marketing communication; AI in marketing; ad targeting; market segmentation; social media; content creation