Koncepce věrnostního programu internetových obchodů Vivantis a.s. - Buradová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem bakalářské práce je návrh nové koncepce věrnostního programu pro internetové obchody Vivantis a.s.. Teoretická část práce je zaměřena na charakteristiku internetového obchodování včetně legislativy. Další část práce je zaměřena na současný stav internetových obchodů Vivantis a.s. a popis současného věrnostního programu společnosti. Na základě současného stavu internetových obchodů jsou v práci navrhnuty nové možnosti pro internetové obchody Vivantis a.s..
The conception of bonus programme e-shops Vivantis Inc.
Keywords: internetové obchody; internetové obchodování; věrnostní programy; SWOT analýza; e-shops; internet commerce; bonus programmes; SWOT analysis